Jeg er medlem af malergruppen Malvin, som har atelier i Århusgade 80, kld.th, 2100 Kbh. Ø. Vi er en gruppe som har malet sammen i mange år og som løbende har modtaget undervisning af forskellige uddannede kunstnere.

Derudover har jeg atelier i Fuglebjerg, mellem Næstved og Slagelse.

Når jeg maler, forsvinder tid og sted - og det er det fantastiske ved det. Som regel maler jeg intuitivt og primært akryl på lærred. Ind imellem blandet med oliemaling, decoupage og ting, jeg er faldet over, som kommer med på lærredet.

Jeg har ladet mig fortælle, at hvis man øver sig i omkring 10.000 timer på noget, så mestrer man det efterhånden. Det er via de utallige eksperimenter med forskellige materialer og motiver at jeg har udviklet min "stil" - og det skønne ved at male er, at man kan blive ved med at lære nyt. 

Jeg maler fordi jeg ikke kan lade være. Det er ikke min profession, men min store passion. Jeg har efterhånden solgt en del malerier i forskellige sammenhænge. Jeg udstiller i kunstforeninger og har gennem årene også udstillet i f.eks. biblioteker, butikker, banker og hospitaler. Til tider har jeg også malet på bestilling som specielle og helt personlige gaver. 

 
Lav din egen hjemmeside med mono.net